10 Kasım 2009 Salı

Ahşap tabak

Annemin ahşap üzerine yakma makinesi ile çizdiği deseni renklendirerek yaptığı bu tabak, şimdi evimizde koridordan geçenlere selam veriyor.

4 yorum:

Nedret dedi ki...

Annenizin ellerine sağlık.Ona bir blog açsaydınız keşke.Biz bir yaşlılar gurubu kurar sizleri çekiştirirdik aramızda:)))

Gokce dedi ki...

Annemin adına teşekkür ederim :)
Annem benim kızıma da baktığı için malesef pek internetle ilgilenecek zaman bulamıyor, akşamları girip inceleyip bana "bunu koy, buna böyle yaz, güzel olmuş,vs.." yorumlarını iletiyor. Açıkcası bu sayfayı hepimiz adına yürütüyorum. Ama siz çekiştirmek istediklerinizi yazın ben onun cevaplarını iletirim gene :) Sevgiler

Banuca dedi ki...

Çok profesyonel bir çalışma, ahşap yakma makinası dediğiniz bildiğimiz havya olabilir mi? Bu dala da bir el atmak istiyorum da... Maalesef elsanatları konusunda çok açgözlüyüm.

Gokce dedi ki...

Banu hanım bu arada ahşap yakma makinasını bilenlerine anne babama sordum. Havya değilmiş. Bu hakikaten ahşap yakma için bir aletmiş, aslında tipi havyaya benziyor ama değişik uçları var, yapıcağınız desene göre kalın, ince, yuvarlak şekilli (kesme tahtasının kenarları onunla yapılmış, çekmemişim bir ara onu da çekip koyayım), vs.. uçları var, takıp öyle istediğiniz deseni çiziyorsunuz. Hatta makinanında resmini koyarım en kısa zamanda :)
Sevgiler.