25 Kasım 2009 Çarşamba

Cam vazo

Bu sefer benim yaptığım bir vazoyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Hediye gelen çiçekler solduktan sonra elimde böyle bir cam vazo kalmıştı. Ben de onu düz halinden biraz arındırmak istedim. Ama camın görüntüsünü de tam kaybetmek istemedim. O nedenle sadece tek yüzünü boyadım. Üzerine de peçete transferi ile resmi yerleştirdim. İlk deneme olduğu için biraz zorlandım, peçete çok nazik oluyor, yırtılacak diye epey heyecan yaptım :) Sadece bir yerinde ufak bir yapışmayan yer kalmış ama ben vernikledikten sonra farkettim, şimdi ne yapsam bilemedim, yardımcı olacakların önerilerine açığım. Yorumlarınızı bekliyorum.

4 yorum:

Nedret dedi ki...

Kabarık kalmışsa ıslakken toplu iğne batırıp yapıştıracaktınız.Kenardaysa biraz kaldırıp yapıştırıcı sürüverin.Bu hali gâyet güzel.Hiç hatâ görünmüyor.Elinize sağlık.Sevgiler.

Gokce dedi ki...

Sevgili neduk hanım çok teşekkür ederim :)
Sanırım o zamanı kaçırdım :) Ben aslında kabarıklığı vernikledikten ve o da kuruduktan sonra farkettim, çok fazla değil ama elle yoklayınca farkediliyor. Bir dahakine daha iyi bakıp verdiğiniz ipucunu kullanacağım teşekkür ederim.
Sevgiler.

MAYRI dedi ki...

Canım yine de o kabarık kısmı toplu iğne ile birkaç kez del. O noktaya fırça ile vernik sür istersen birkaç kez parmak ucunla birkaç kez bastır verniği içine çekmesine yardım et. Sonra bir daha fırça ile vernik sür. Bırak kurusun.

<:))

Gokce dedi ki...

Mayri teşekkür ederim deneyeceğim. :)