12 Kasım 2009 Perşembe

Çilek çilek

İşte bir pano daha :) Bu sefer daha önce hiç yazmadığım bir elden. Güzeller güzeli kuzenimden annemin mutfağına çilekli bir çalışma. Ben zaten çilekleri de çok sevdiğim için içinde çilek figürü olan herşeye bayılıyorum :) Yakında bu konuda süprizlerim olacak zaten :) Çakçakcığım ellerine sağlık :)

2 yorum:

Banuca dedi ki...

Çiek, kelebek ve kalp benim üç favorim. Ve tabii ki bu tabloya da bayıldım. Goblen-kanaviçe işlemeyi de çok seviyorum ve büyüüüük bir arşivim var, paylaşmaya hazırım. Eğer konu verirseniz örneğini ve daha sonra da beğendiklerinizin şemalarını mail yolu ile gönderebilirim, zevkle. Yayınlamak sakıncalı olduğu için şemaları yayınlıyamıyorum. Malum telif....

Gokce dedi ki...

Banu hanım çok teşekkürler, ne güzel yorumlar yapmışsınız çok teşekkür ederim, katkılarınız için :) şemalarınızı paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim, benim çok yapmaya vaktim olmuyor ama özellikle teyzem elinden bırakmıyor, konu hakkında birşey diyemeyeceğim, seçimi size bırakıyorum, ara ara aklınıza geldikçe gönderebilirseniz, seve seve takip ederiz :) tekrar çok çok teşekkür ederim.