12 Kasım 2009 Perşembe

Ekmek kutusu, tepsi ve çay kutusu...

Annemin evlenirken bana yaptığı ahşap mutfak malzemelerimi daha önce paylaşmıştım. İşte bunlar da annemin kendi için yaptıkları:
(Resimlerin hepsi annemin enstitü zamanından kalan resim kitaplarından alınmıştır)



10 yorum:

Nedret dedi ki...

Çok çok güzel.Maşallah annenize.

icimdeki yolculuk dedi ki...

çok güzel olmuşbunlarda.annenin emeğine sağlık

Banuca dedi ki...

Sitenizle yeni tanışıyorum, harika el emekleri var, daha başlardayım ama güzelliklerden başım döndü, saatte geç oldu, yarın devam edeceğim ama şimdiden ailenin her ferdini ayrı ayrı tebrik ediyorum, hepiniz harikasınız.

Gokce dedi ki...

Çok teşekkür ederim annemin adına :)
Banu hanım sizde hoşgeldiniz, beğenmenize çok sevindim, daha çok fazla şey var paylaşacağım ama açıkcası fotoğraflama vakti zor buluyorum o nedenle aksıyor, ama elimden geldiğince çok şey yazmaya çalışacağım.
Sevgiler.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Gökçe, resimler öyle güzel ki, umarım bunların fotokopisini kullanmıştır annen. Ben de ekmek kutuma resim arıyorum, bulduklarımın fotokopisini kullanacağım. Başka yerlerde de kullanırsınız diye, bitmesin istedim elinizdekiler:)

Bir de sana bir önerim var. Fotoğraflarını gün ışığında, flaşsız ve beyaz zemin üzerinde çekersen, güzellikleri daha çok ortaya çıkacaktır. Bütün işleri toplayıp, bir gününü fotoğraf çekmeye ayırabilirsin. Tarih etiketini kaldırarak tabi. Daha sonra da, istediğin zaman yazısını hazırlayıp yayınlayabilirsin.

Bir de kelime doğrulamayı kaldırırsan, yorum yapmak daha kolay olur canım.
Ne bilmiş oldum ben bugün aaa:)

Stil Direktoru dedi ki...

Gökçe annenin ellerine sağlık canım bu arada kelime doğrulamayı kaldırsana çile o ya yorum yazarken sevgiler

Gokce dedi ki...

sevgili marifetli peri, önerilerin için çok teşekkür ederim, kesinlikle bilmişlik değil tecrübe, ben de edinicem zamanla umarım :)
resim konusunda benim kız nedeniyle biraz zaman kısıtım var, son resimlerimi senin önerine göre masaya beyaz örtü sererek çektim, yayınlayınca umarım beğenirsiniz, kız uyanacak diye aklım çıktı, apar topar fotoğrafladım :)
bu arada sevgili stil direktörü de söylemiş ama arkadaşlar bu kelime doğrulama nedir? nerden kaldırılır? bir yardım pls :)

Gokce dedi ki...

sanırım kelime doğrulamayı çözdüm :) tamam mıdır?

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Bakim olmuş mu?

Olmuş olmuş...:)

DACHA ARTESANA dedi ki...

Tienes unos trabajos muy bonitos, las pinturas estan muy bien hechas.Un saludo desde España