14 Aralık 2009 Pazartesi

Yeni bebeklerimiz için bez pasta

Bu hafta sonu bir arkadaşımızın ikizleri dünyaya geldi. Ben de hemen minik Kıvanç ve Övünç için 3 katlı bir bezpasta hazırladım, üzerine de minik beyler için mama kaşığı, body ve oyuncak taktım. Bakın bakalım beğenecek misiniz?



Bodyleri katlayarak lolipop şekli verdim ve ısıya göre renk değiştiren mama kaşıklarına bağladım. Bir paket bezide katlaya katlaya pastayı yaptım. Sonra üzerine lolipopları ve daha önce aldığım trenleri yerleştirdim. Başka yerlerde gördüğüm o lastiklerle bağlaya bağlaya yapılan bez pastaları hiç sevmediğim için lastik yerine ince beyaz saten kurdeleler kullandım. Biraz el oyalayan ama çok severek yaptığım bir hediye oldu. Bebekler ve çocuklar için bir şeyler yapmayı çok seviyorum :) Bu konuda daha başka süprizlerim de olacak size. Bu arada pastayı gören bir kaç arkadaşımdan sipariş bile almaya başladım :) Daha neler süsleyeceğim neler :)

8 yorum:

Nedret dedi ki...

Çook tatlı.Elinize sağlık.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Çok şirin olmuş. Bizim aileye de ikizler katıldı. Ben de kutu yaptım onlara am daha yayınlamaya fırsatım olmadı. Madem sipariş de alıyorsun yayınlayınca fikir alırsın canım.

Köpürcük dedi ki...

Ellerinize sağlık, çok hoş olmuş : ) Gerçekten sık sık gördüklerimizden farklı ve güzel hazırlamışsınız. Bende birilerinin bebeği olsada hazırlasam diye bekliyorum ; )

Stil Direktoru dedi ki...

Bol satışlar çok cici canım martha stewartınkiler gibi olmuş

Gokce dedi ki...

Neduk; çok teşekkür ederim.
Marifetli peri; çok teşekkür ederim, sizin de gözünüz aydın :) bu arada ben de ikizim :) kutuyu dört gözle bekliyorum, elini çabuk tut :)
Canfeza; çok teşekkür ederim, senin hazırlayacaklarını da bekliyorum, fikir edinirim :)
Eda'cım çok teşekkür ederim, sen nasıl bir benzetme yapmışsın öyle hayatım, şımarıcam valla, martha stewart veya sen, Laçin, Bilun vs..(aklıma ilk gelenler) severek takip ettiğim kişilersiniz, benim o kadar değişik tasarımlar yapmam için daha epey uğraşmam lazım :)

Sevgiler.

MAYRI dedi ki...

Yaratıcı ve yararlı bir çalışma.
Tebrik ederim.

Bir de naçizane şu öneriyi yapayım. Her gören dokunmak isteyecek.Bizim öyle bir huyumuz vardır çünkü.

Hijyen açısından şeffaf bir kap ile paket yapılırsa iyi olur. Fiyonklar üstten sarkınca da hoş olur.

İyi pazarlar.
<:))

ebrulikedi dedi ki...

çok cici olmuş.ben de çok seviyorum bu bez pasta hediyesini.ama etrafımda kimsenin bundan haberi yok.bana hediye gelmez herhalde böyle birşey:(

Gokce dedi ki...

Mayri; teşekkür ederim. Dokunma konusunda çok haklısın :) zaten götürmeden evvel şeffaf selofanla kapladım, üzerine yeşil saten kurdele baladım, arkasına da kaşıkların ve oyuncak trenlerin kutularındaki ikazları yazdığım mavi ve yeşil kartları taktım. Hazırlarken de hijyen konusuna çok dikkat ettim. temiz bir örtü üzerinde hazırladım her şeyi. Ben de biraz kızıma titiz olduğum için artık elimden geleni yaptım. :)
Ebrulikedi; sen haber vermezsen tabii ki olmaz :) Ama dur bakalım daha vaktin var, sen bir istek listesi yap neler neler çıkar :) Hayırlısıyla bebeğini kucağına al da en büyük hediye aslında o :)