1 Kasım 2011 Salı

Uzuuun bir aradan sonra tekrar merhaba :)

Biliyorum çok suçluyum :( Nerdeyse 2 sene olacak bir şeyler yazmayalı. Haklısınız ama bu ailenin tembeli ben çıktım işte :) İşlerin yoğunluğu, kızın büyümesi vs.. derken canım blogumu çook ihmal ettim, özür dilerim. Ama bu arada yorum yazamasam da sizleri takipten geri kalmadım emin olun. Şimdi şöyle bir silkelenip kendime geliyorum ve elimde biriken biiiir sürü güzelliği sizlerle paylaşmaya başlıyorum :)

Önce benim yaptığım geri dönüşüm tepsi. Kendileri malum içeceğin kaç sene önceki yılbaşı hediyesiydi. Ben de bir güzel elden geçirdim.



Bir güzel beyaza boyadım, sonra da elimdeki sevdiğim bir peçeteden süsledim. Bu arada resimde çok net gözükmüyor ama sadece ortadaki artı şeklindeki resim tepsiye yapışık. Diğer küçük parçalara ise sevgili Ece Aymer'in ahşahlarda sık sık kullandığı hamurla boyutlandırma yöntemini uyguladım, ama obje üzerine yapıştırmak yerine arkalarına mıknatıslar yapıştırılarak küçük sevimli magnetler haline getirdim. Çünkü niyetim bu tepsinin arkasına halkalar sabitleyip bir kurdele yardımı ile çalışma masamın karşına asıp not tablosu olarak kullanmak, uyumlu mıknatısları ile beraber :)



Bu fotoğrafta hamur ayrıntısı daha net görünüyor.



umarım bu merhaba objemi beğenmişsinizdir. Söz veriyorum çoook daha güzelleri sırasıyla gelecek :) Biraz ipucu vereyim... Çocukları için değişik ve güzel hediyeler yapmak isteyenler hazır olun.. Sevgili annem ve anneannem gene döktürdüler :)

3 yorum:

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Hoşgeldiiin:) 2 sene çok uzun bir zaman gerçekten...
Geri dönüşüm çalışmanı çok beğendim ve devamını da bekliyorum. Böyle uzun aralar olmaz inşallah bir daha.

Gokce dedi ki...

Teşekkürler :) Hakikaten uzun oldu, ama söz bir daha olmayacak. Hepinizi yorumlarınızı çok özledim gerçekten. Uzun aradan sonra bu yorum ilaç gibi geldi :)

muge dedi ki...

Merhaba, gönderiniz biraz eski inşallah yorumumu görebilirsiniz.
Metal tepsiyi hangi boya ile boyadınız acaba, benim elimde de var bir kaç tepsi ve bu şekilde metal plaka, onları değerlendirmek istiyorum.

teşekkür ederim.